Skip to content
Alati za sajt
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color green color
You are here: Home arrow O nama
O nama Štampaj E-pošta

Jitex D.O.O. (JitEx je akronim od Just In Time Experts) je preduzeće sa petnaestogodišnjim iskustvom u isporuci i instalaciji opreme i softvera sopstvene proizvodnje kao i licenciranog.

Image 

Jitex je član Jugoslovenske asocijacije proizvođača računarske opreme i softvera JURIO. Jitex je koordinator za standardizaciju softvera u grupaciji.  Naše znanje i usluga obezbeđuju nam dugogodišnju saradnju sa korisnicima iz zemlje. Iz dugogodišnje poslovne saradnje sa firmom Electro Mechanical Systems IL. Champaign USA,  Jitex je osvojio metodologiju upravljanja poslovanjem. Takođe kroz saradnju sa EMS'om Jitex radi na implemntaciji “touch” terminala (monitora osetljivih na dodir) po najsavremenijoj svetskoj tehnologiji. Jitex je učestvovao na raznim stručnim skupovima i simpozijumima iz informacionih tehnologija i upravljanja. Dobitnik je prve nagrade na Sajmu tehnike u Beogradu 1994 godine, za najbolji softver u oblasti upravljanja proizvodnjom.
Važnu oblast delatnosti čini primena domaćih rešenja iz elektronike u praksi.
Posebno želimo da naglasimo konsalting usluge u oblasti organizacije i upravljanja poslovanjem. Uspeh u ovoj oblasti zasnovan je na sopstvenoj metodu upravljanja od tačke do tačke i softverima koji podržavaju upravljanje i odlučivanje.